Massagetherapeut, sportmasseur en stoelmasseur Breda e.o.

Hallo, ik ben Michael Kannemeyer

Gediplomeerd massagetherapeut, sportmasseur en stoelmasseur

Als professionele massagetherapeut weet ik gericht de pijnklachten aan te pakken. Graag kom ik bij u langs voor een massagebehandeling, zodat u weer soepeler door het leven gaat.

Ik ben geboren en getogen in de prachtige stad Kaapstad in Zuid Afrika. Na mijn studies heb ik een jaar vrijwilligerswerk gedaan, veel gereisd en heb ik mijn vrouw ontmoet. Samen met mijn vrouw en drie jonge kinderen woon ik nu in het gezellige Breda.

Masseren is al van jongs af aan mijn passie. Ik heb een brede 5-jarige opleiding tot massagetherapeut gevolgd en additionele cursussen gedaan. Daarna heb ik lesgegeven in stoelmassage, anatomie en fysiologie op de City & Islington College in Londen. Mijn specialisaties zijn massagetherapie, sportmassage en stoelmassage.

Voorjaar 2019 heb ik nog een massagetechniek toegevoegd aan mijn portfolio: Dorn-Breuss techniek. Deze massagetechniek richt zich op het in balans brengen van de houding. Dit is goed inzetbaar in combinatie met de andere massagetechnieken die ik beheers.

Door mijn gedegen opleiding kan ik een breed scala aan massagetechnieken toepassen en zeer gericht de (oorzaak van de) pijnklachten aanpakken, dus Spot On te werk gaan!

Als stoelmasseur Breda masseer ik bij bedrijven om de vitaliteit van de medewerkers te bevorderen. Stressgerelateerde klachten en postuurklachten verminderen aanzienlijk door periodieke stoelmassage.

Graag kom ik bij u langs voor een (kennismakings-) massagebehandeling!

Bel,what's app +31-6-16191828 of vul het contactformulier in.

Graag tot ziens!

Michael Kannemeyer

Mijn kwalificaties Een breed pakket aan massagetechnieken

Ik heb diploma's en certificaten in de volgende technieken:

 • Complementary Therapy
 • Holistische Massage
 • Stoelmassage
 • Sportmassage
 • Thai Yoga Massage
 • Reflexologie
 • Indian Head Massage
 • Lymfedrainage
 • Voeding & Dieet
 • Aromatherapie
 • Gevorderde Aromatherapie
 • Dorn-Breuss techniek

Massage op het werk Bevordert de vitaliteit op de werkvloer, werkgeluk en productiviteit

Stoelmassage is goed voor de energie en vitaliteit van de werknemers en de productiviteit van uw bedrijf, én het is ook nog fiscaal aantrekkelijk!

 

Interessant voor uw bedrijf/ het bedrijf waar u werkt? 

Massage bij u thuis, Breda Professionele massage comfortabel in uw eigen omgeving

Heeft u last van nek-, schouder- of rugpijn? Of andere spierklachten? U wilt daar iets aan doen, maar u heeft geen tijd of bent niet mobiel genoeg om het huis uit te gaan? Graag kom ik bij u langs voor een professionele massage.

Gaat u binnenkort weer soepeler door het leven? Spot On Massage helpt u graag!

Massage op evenementen Verras uw gasten met een goede stoelmassage

Wie houdt er nou niet van een goede stoelmassage? Stoelmassage is geschikt voor evenementen en grote feesten omdat het zeer laagdrempelig is. De massage gaat over de kleding heen en duurt 15 tot 20 minuten.

Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft over stoelmassage op uw evenement.

Spot On Massage is aangesloten bij:

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Michael Kannemeyer, massagetherapeut Breda, massage thuis Breda, stoelmasseur Breda, stoelmasseur Noord-Brabant.